iğne oyası
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

iğne oyası

iğne oyası

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Basit kurallar :)

YazarMesaj
PeLaPeRize53
Yönetici
Yönetici
PeLaPeRize53

tecrübe puanı : 499

Basit kurallar :) Empty
MesajKonu: Basit kurallar :)   Basit kurallar :) Icon_minitimeSalı Haz. 29, 2010 5:44 pm

Kural koymayı emri vaki yapmayı pek sevmem öyle ,1 şunun yapılması yasaktır 2 bunu yapan kişi forumdan atılıcaktır gibi katı kurallardan ben hoşlanmadığım için benim ziyeretçilerimede böylebir kural şekli sunmak istemiyorum , zaten atılacak kişileri hepimiz bir olur atarız Laughing , buyüzden sadece forum la ilgili birkaç bilgi vericem.

Forumdaki paylaştığımız konuları , konuyla alakalı forumlarda paylaşalımki ortalık karışmasın.

Konu açmadan önce açacağınız başlığı aramadan artın ki aynı konu ikikere açılmış olmasın.

Paylaştığımız içerikler hangi siteden alınmışsa yazının sonuna ( Kaynak : ) yazıp sitenin linkinide hemen önune yapıştıralımki emek verenlerin hakkı geçmesin Very Happy

Şimdilik bukadar daha sonra bişey olursa yazarım sizine rahatsız olduğunuz bir şey olursa bildirirseniz kurallara ekleriz Very Happy

http://hobikadin.forummum.com

Basit kurallar :)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» basit havlu kenarım
» iki güzel basit pike danteli
» basit ve güzel havlu dantelleri
» basit güzel iğne oyası modelleri
» iğne oyası güzel basit model